ANDAI perjuangan ini mudah pasti ramai yang menyertainya ANDAI perjuangan ini singkat pasti ramai yang istiqomah ANDAI perjuangan ini menjanjikan kesenangan dunia pasti ramai yang tertarik padanya tapi hakikat perjuangan bukan begitu, turun naiknya, sakit pedihnya, umpama kemanisan yang tidak terhingga - Hassan Al-Banna

Al - Furqan

Labels

Followers

29 January 2010

Pasti Kota Raja

Bengkel Buku Kreativiti MGP kawasan Kota Raja

9 Januari 2010, Bengkel membinaan buku kreativiti PASTI anjuran Majlis Guru PASTI (MGP) kawasan Kota Raja telah diadakan di dewan MBSA Kg. Sungai Kandis. Bengkel ini telah disertai oleh 23 orang guru dari cawangan-cawangan PASTI dalam kawasan Kota Raja. Pengerusi PASTI Kawasan Kota Raja, En. Mohd Ryne Bin Abdullah telah merasmikan program sehari ini. Matlamat dan objektif program ini adalah untuk meningkatkan mutu pendidikan serta menyelaraskan aktiviti kreativiti PASTI Negeri Selangor. Disamping itu juga, mendedahkan guru-guru PASTI agar lebih kreatif dan berinovatif.

Suasana program sedang berlangsung.

Sesi penerangan oleh Pn Noraini, Setiausaha MGP Kawasan Kota Raja.


Ketua MGP Kawasan Kota Raja, Pn. Dzulina sedang memberi bimbingan kepada guru-guru dalam bengkel kreativitiGuru-guru sedang berkreativiti.

0 comments

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails