ANDAI perjuangan ini mudah pasti ramai yang menyertainya ANDAI perjuangan ini singkat pasti ramai yang istiqomah ANDAI perjuangan ini menjanjikan kesenangan dunia pasti ramai yang tertarik padanya tapi hakikat perjuangan bukan begitu, turun naiknya, sakit pedihnya, umpama kemanisan yang tidak terhingga - Hassan Al-Banna

Al - Furqan

Labels

Followers

25 September 2009

Hebat..!! Pemuda DAP Sertai Unit Amal PAS...Sdr.Zamarul


Hebat..!! Pemuda DAP Sertai Unit Amal PAS...Sdr. Zamarul

Hebat...itulah yang gua boleh katakan,apabila DAP Negeri Perak mahukan pemudanya menyertai Unit Amal Pas setelah mereka melihat cara kerja dan kekuatan unit ini dalam melibatkan diri dalam kerja-kerja masyarakat.

Hasrat tersebut disuarakan oleh Setiausaha DAP Perak,YB Nga Kor Ming kepada Pengarah Jabatan Amal Pas Negeri Perak Sdr Zamarul Aini Abd Malik,yang mahu melihat Pemuda DAP bersama-sama pemuda Pas dalam Unit Amal tersebut.

Hasrat DAP itu adalah perkembangan yang sangat positif dan mampu mengukuhkan lagi kerjasama antara parti dalam Pakatan Rakyat Perak.Menurut Sdr. Zamarul,perkara itu akan dibincangkan diperingakat Pas pusat, ia memerlukan penelitian secara terperinci dalam beberapa perkara yang tertentu.

Bai : MCA tak teringin ke nak join Putera Umno...


0 comments

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails